Toolkit

De Toolkit wordt ingezet om de verschillende fases van de Energietransitie te faciliteren met de gewenste middelen. Middelen zoals: Presentaties, Serious Games, Workshops en vele andere opties. De We-Energy Game is een goed voorbeeld van een van onze tools die in de Toolkit past.

Serious Gaming

Op een gemakkelijke en interactieve manier inzichten krijgen in complexe vraagstukken, dat is waar Serious Gaming omdraait. Aan de basis bieden wij de We-Energy Game aan. Een bewustwordingstool waarbij de opgave van de energietransitie duidelijk wordt. 

Planning Tools

Bij voldoende draagvlak kan er gekeken worden naar concrete stappen. Wat is de energievraag van de betreffende lokale dorp of stad? Waar kunnen duurzame bronnen geplaatst worden? Hoeveel duurzame bronnen kunnen er geplaatst worden? Wat is de bijdrage aan de regionale energiestrategie? Allemaal belangrijke vragen die meegenomen kunnen worden in een Tool die WeGo aan het ontwikkelen is.

Workshops

Wij bieden verschillende workshops aan. Naast de We-Energy Game, zijn wij ook aan het uitbreiden met Master Classes betreft de duurzame transities en een leuke Waterstofproef.

WhatsApp chat