Ronnie Huisman, BA WeGo Sustainable Groningen

Duurzaamheid had nooit mijn interesse. Maar soms moet je de juiste mensen tegenkomen om geënthousiasmeerd te worden. Tijdens mijn studie communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen ben ik in een project in contact gekomen met Frank en Mathieu. Ze waren al druk bezig Nederland te doorkruisen om de We-Energy Game te promoten. Na het afstuderen ben ik aangenomen voor de Marketingcommunicatie rondom het energiespel. De We-Energy Game groeide uit tot een volwaardig product. Samen met Mathieu Przybyla en Frank wisselden wij ideeën uit over de toekomst en de opdracht die ons staat te wachten. Als partners zijn wij samen een VOF gestart, genaamd WeGo Sustainable.

Gelijktijdig ben ik mijn professionele vaardigheden gaan aanscherpen als communicatieadviseur bij de Groninger Energiekoepel. Een organisatie die de belangen van alle energie-initiatieven en coöperaties in Groningen behartigt.

Na drie jaar actief zijn in het communicatie- en coöperatieve werkveld werd het tijd om mijn vaardigheden verder uit te breiden. Ik besloot afscheid te nemen van de GrEK en een fulltime studie aan de Rijksuniversiteit Groningen te volgen. In 2024 hoop ik, met de master sociologie op zak, ook te kunnen bijdragen aan de sociale wetenschap en alle sociale fenomenen die we tijdens onze workshops tegenkomen vast te leggen.

Ronnie Huisman WeGo Sustainable Groningen

"Hou het simpel"

Contact mij

Email: ronnie@wegosustainable.nl

Titel van je webpagina