Consultancy

Wij onderscheiden ons van de meeste adviesbureaus door te focussen op middelen en interactie. Deze middelen noemen wij ‘Tools’ en verzamelen we in onze Toolkit. Het idee achter onze Toolkit is dat er voor iedere fase binnen de energietransitie een gepaste tool is om aan te bieden. Als voorbeeld, één van de fases is bewustwording. Onder bewustwording wordt er vaak gekeken naar kennisdeling, draagvlakcreatie en het betrekken van belangrijke stakeholders. Voor deze situatie bieden wij verschillende serious games aan. Bij andere fases ontwikkelen we weer nieuwe diensten/producten die hierbij aansluiten. En zo gaan we verder totdat de Toolkit vol is en we Nederland van A tot DuurZaam kunnen helpen. 

Serious Game ontwikkelen

Wij kunnen helpen bij het ontwikkelen van offline en online serious games op maat. Onze games worden gemaakt op basis van wetenschappelijk onderzoek, zodat er een sterk fundament ligt. Vervolgens passen wij gamification toe om er een interactief en enthousiasme opwekkende spel van te maken. Over het algemeen rekenen we een halfjaar tot een jaar voor ontwikkelingstijd. De opdracht moet verkend worden, gebrainstormd over de werking en leeruitkomsten van de game, ontwerpen van prototypes, testen met stakeholders en het ontwikkelen van de games. Onze focus is kwaliteit en toepasbaarheid van het product.

Gesprekspartner

Met ruim 400 workshops aan ervaring binnen onze organisatie hebben we verschillende meningen en ervaringen gehoord van een divers aantal stakeholders. Maak gebruik van onze expertise en nodig ons uit als gesprekspartner. We kunnen presentaties geven of meedenken aan een oplossing voor de problematiek.

Titel van je webpagina